Everything will be allright II

[youtube_sc url=”https://www.youtube.com/watch?v=bX14whtcXAw”]

Het komt uiteindelijk allemaal wel weer goed, achteraf gezien is het ook allemaal wel goed gegaan. Dat zit in ons, zo is de natuur der dingen. Als je ergens naar uit kijkt, ergens op hoopt en het loopt eigenlijk precies allemaal anders dan je had verwacht, dan tel je je zegeningen, kijk je naar wat je er wel nog uit hebt gehaald. De wereld draait door ook zonder de dromen die in je hoofd tot gruzelementen zijn geslagen en waar de scherven nog af en toe reflecteren van waar je had willen zijn. Soms komen een hoop van die momenten bij elkaar, begint de dag al zo en ga je er ook mee naar bed. Momenten die je leven ondanks dat ze niet voldoen aan je verwachten toch nog een positieve draai kunnen geven, in ieder geval voor de toekomst juist omdat de deceptie je meer leert. Vooral hoe om te gaan met teleurstellingen en dat ondanks dat het niet gaat zoals je verwachtte de tijd daarna niet stil blijft staan tot je je leven weer aan zet en nieuwe keuzes maakt. Een droom aan diggelen betekent ook weer meer ruimte voor alle andere dromen, een oneindige voorraad van mogelijkheden die zo tot ver in de eeuwigheid je leven kunnen blijven vullen, al ren je er doorheen als een olifant in een porseleinkast, al haal je je duizend maal open aan de scherven, het komt allemaal goed.

Maar dat schreef ik wat langer geleden ook al

 

 

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *