de wereld is om zeep er gebeuren rare dingen rondom mij

IMG_20170201_192539881

Weinig te melden, genoeg te melden, maar ik houd het even bij tekenen om te ontspannen, mijn stripheldin die ik vroeger graag ‘las’ in de Kuifje, van natekenen leer kan je veel leren. Meer over stripheldinnen in het stukje stripfiguren om te zoenen van Michael.

IMG_20170201_192942609

En van natekenen naar eigen werk.

Join the Conversation

3 Comments

    1. Echt iedereen kan tekenen, het is een kwestie van doen en vertrouwen in je eigen kunnen krijgen. Als kind tekenden we allemaal, later leren we dat we moeten presteren en onze eigen prestaties met die van anderen moeten gaan meten, daar gaat het fout. Er zijn er altijd die echt duizend keer beter zijn en zeker met tekenen wat heel persoonlijke expressie is maakt dat confronterender dan bij bijvoorbeeld rekenen..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *