Elke dag een tekening

04jan2017

Sinds ik niet meer dagelijks in de trein zit, teken ik ook minder. Op facebook zag ik tegen het eind van het jaar een berichtje voorbij komen, elke dag een tekening, er zijn meer van dit soort initiatieven, al langer zat dit achter in mijn hoofd en nu heb ik me dus aangemeld. Ik teken niet elke dag, maar heb wel weer motivatie om meer te gaan tekenen, dagelijkse dingetjes, nog veilig binnen wat ik zelf kan. Afgelopen zaterdag ging ik naar Strips! in Rotterdam, er was een middag georganiseerd door RAM om te tekenen met mede (strip)tekenaars, ze hadden twee modellen die om beurten poseerden, het was erg leuk, uitdagend om binnen de tijd je schets af te krijgen. Na het tekenen nog een gezellig rondje gedaan, kijken wat anderen hadden geschetst, praten over creativiteit en strips, mezelf bloot geven en mijn onzekerheid niet teveel de overhand laten nemen. Naast dat ik(zo als kan) iedere dag een tekening ga maken, wil ik mezelf vooral uit gaan dagen om nieuwe dingen te proberen, kleine stapjes buiten mijn comfortzone te zetten en deze op te rekken, nieuwe materialen en technieken proberen.

Afbeelding van DaanBanaan

 

Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *