Kerst

DSC_0004(Joda Opnamestudio)

Het jaar loopt ten einde, het leven gaat door, toch kijk ik onbewust terug naar waar het afgelopen jaar mij heeft gebracht. Alsof de wereld eventjes samen met mij stil staat om de balans op te maken. Weer plannen te maken voor het volgende jaar. Iets wat iedere dag zou kunnen, maar ik zonder duidelijk ijkpunt verlaat tot de jaarwisseling zich aankondigt. Op sommige momenten laat ik me teveel meeslepen in sombere gedachten, bewuste sabotage van de manier waarop ik de werkelijkheid aanschouw, donkerder en nuttelozer dan het zich heeft voorgedaan. Momenten waarop ik dingen verwaarloos, langere tijd de tijd niet neem om te bloggen, tekeningen uitstel, mezelf te snel uit het veld laat slaan door een lekke band. Het sporten laat schieten omdat ik mij er niet toe kan zetten. Twijfel aan mijn kunnen en niet meer zie wat ik wel heb gedaan. Dus ik moet nu wel stil staan om mezelf weer op te krikken. Tijd nemen, tijd voor mooie ontmoetingen zoals afgelopen vrijdag met Peter en Michael. Een nieuwe baan bij fonQ met een hele leuke club collega’s. Gezellige avonden met vrienden in de stad, onder het mom van Ingress bier drinken in de buurt van een portal. Terugkijkend is er ook aardig wat geproduceerd aan speedcartoons en ben ik samen met mijn compagnon flink gegroeid qua inzichten en techniek. De laatste is afgelopen maandag nog opgeleverd. Ook al weer begonnen aan de ondertussen traditionele feestdagenanimatie(2015,  2014). Er is zoveel moois geweest dit jaar, op de valreep nog een workshop superhelden tekenen gegeven voor een groepje enthousiaste kinderen. Zo zijn er echt nog veel meer mooie dingen gebeurd dit jaar die ik nog over het hoofd zie of hier niet verder over uit wil weiden,   Zoveel waar ik met plezier en trots op terug kan kijken, zoveel wat ik mee kan nemen naar wat nog komen gaat.

Join the Conversation

3 Comments

  1. Maak je nog wel eens muziek Daan? Hebben we het ook vrijdag helemaal niet meer over gehad zeg. Zelf muziek maken, gitaar spelen, beetje met effecten zitten pielen, dat soort werk? Ik zou dat graag weer vaker willen doen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *