Er chocolade van maken

chocolade

We liepen achter, stelden uit, in het begin start je enthousiast. Iedere dag, of toch minstens iedere week zou toch moeten lukken? Maar het leven is druk, eist tijd en energie buiten alles om wat je plant. En dat is prima, jezelf beperken of dwingen is leuk, maar net als met bloggen, ik doe het graag vanuit mijn hart en niet omdat ik moet. Niet dat ik discipline niet kan waarderen, maar ik zit al iedere dag op kantoor.

Maandagavond zaten we, zonder echt een plan, met genoeg ideeën en genoeg te bespreken. Uiteindelijk met vereende krachten tot bovenstaande tekening gekomen, want poep en pies doet het altijd goed. Dag van de chocolade, hadden we geweten dat het ook de dag van Roald Dahl was, dan was er zeker een andere tekening gekomen, tijdens de brainstorm is sjakie en de chocolade fabriek nog voorbij gekomen.

De komende dagen en vooral avonden mezelf weer wat op de hals gehaald, mooie oefening om mijn eigen grenzen weer te verleggen..

Join the Conversation

4 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *