Ziek zijn beter worden

“Wat ga jij doen, Bert? Ga je naar bed?
Hatsjoe!
Weet je Bert? Ik hoorde dat iemand uit de buurt verschrikkelijk verkouden is geworden.
Het is toch niet waar, Ernie?!”

Ziek en tot het bed veroordeeld zijn heeft zo zijn voordelen. nog meer dan anders krijg je de tijd om over jezelf na te denken, zolang je niet al teveel aan het ijlen bent natuurlijk..

Zo heb ik me vermaakt en laten inspireren met talloze youtube filmpjes, over tekenen, maar ook over film maken.. Terugdenkend aan alles wat de weken ervoor de revue gepasseerd is, kleine hints die eerder nog niet echt door zijn gekomen, aanbevelingen. Nagedacht over hoe dat alles te combineren anders dan ik al doe met de speedcartoons, workshops en alles wat ik nog meer leuk vind.. Ideeën te over en ik ga maar gewoon eens wat opnemen, gelijk een datum in mijn hoofd, deze week wat druk, maar wel tijd om voor te bereiden, dus volgende week.. donderdagmiddag, de middag die ik standaard vrij ben..  benieuwd zelf erg benieuwd of het wat gaat worden.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *