Nieuwe baan

13102756_10154233564768010_460257997292435506_n

Een week verder in mijn nieuwe werk en een berg aan informatie en nieuwigheden die mijn hoofd laten overlopen. Ik heb een hoop te leren weer en gelukkig pak ik tot nu toe alles nog net zo snel op als toen ik ooit begon als broekie.

Mijn hoofd zit zo vol dat ik glad een overleg vergeten ben en ruim een kwartier later pas aanschoof met mijn welgemeende excuses, gelukkig toonde ik wel gedrevenheid en inzet en was het overleg niet meer dan een standaard welkomst bijeenkomt voor alle nieuwe werknemers. Heb nog netjes mee kunnen doen en een concrete vraag kunnen stellen.

Ook ben ik met mijn nieuwe baan begonnen met minder uren werken om meer uren voor mezelf bezig te kunnen zijn, ik ben klein begonnen, vier uurtjes minder, een middag in de week extra om te besteden aan het tekenen of alles wat daar verder bij komt kijken. Wie weet als het zover komt kan ik weer wat uren inleveren.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *