In april is het stil.. JA!

dagvanhetduitsebier

Het is druk geweest in april. Niet op mijn blog, maar in mijn leven. Nu ben ik al ruim een half jaar aan het solliciteren, de ene na de andere afwijzing, recruiters die dagelijks bellen, gesprekken voeren, het halve land afreizen omdat men een kantoor in Utrecht wil openen maar het gesprek liever in DenHaag voeren. Gelukkig wel een lekker middagje strand van gemaakt, dus die reis is niet geheel voor niets geweest. Heerlijk om even met mijn voeten in de koude golven te staan, daarna bij een knapperen haardvuurtje met een pilsje en mijn schetsboek op de bank de hangen. Mijn zoektocht naar nieuw werk kwam plots ten einde, ik werd direct benaderd, of ik interesse had, “JA!”. Na een half jaar is dat een aangename verassing, het gesprek ging goed, ging met een goed gevoel naar huis. Ik zou wat testen doen, intelligentie test en twee persoonlijkheidstest. Spannend, maar alle met verve gemaakt en passend in het beeld dat ze hadden van mij na het gesprek. Het tweede gesprek was vrij vlot: “We willen graag dat je bij ons komt werken als jij dat ook wilt”, “JA!”. Daar hoefde ik niet hard over na te denken.

Verder stond ik op Elfia, dit keer niet als bezoeker maar als ‘artiest’. We zouden met zeven samourai demonstraties en workshops gaan geven, we waren uiteindelijk maar met vier man, maar niet minder indrukwekkend. Het meemaken van zo’n evenment van de andere kant is toch een stuk leuker dan enkel als bezoeker, iets wat ik graag vaker wil ervaren, zo heb ik me nu ook alweer opgegeven als vrijwilliger bij een lokaal festival.

Afgelopen maand ook wat ‘de dag van..’ tekeningen gemaakt, ook iets wat voor herhaling vatbaar is. Maar eerst eens een weekje vakantie..

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *