Workshop visuele communicatie

Vandaag in de trein een schetsje gemaakt, een schetsje voor in mijn nieuwe boek. Alweer een boek, dat terwijl die andere bij lange na nog niet af is. Zo gaat het met een hoop dingen die ik bedenk, voordat ik iets concreet heb afgemaakt zit ik alweer vol met het volgende idee. Dat maakt bloggen voor mij ook iets wat past. Ik gooi mijn idee eruit in een blogpost en ik ben er weer vanaf, hopelijk heb ik dan een ander weer kunnen inspireren.

Het idee voor het tweede boek komt voort uit het idee om workshops te gaan geven aan volwassenen en met name gericht op communicatie binnen bedrijven en het inzetten van strips, hoewel strips misschien een wat te uitgebreid woord is, meer een workshop om mensen de benodigde basis mee te geven om hun gedachten visueel te kunnen weergeven. Vanuit die gedachte en het opzetten van een workshop schreef ik een en ander op, wat zich steeds verder ging uitbreiden in mijn hoofd en onmogelijk in een korte workshop zou passen. Genoeg tekst en ideeën om een heel boek mee te vullen.

Geïnteresseerd in een workshop voor uw bedrijf? Nieuwsgierig naar wat strips nu kunnen opleveren binnen uw bedrijfsprocessen? Neem gerust contact met me op!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *