24HCD PAGINA 13/14

24hcd-d-013

De formulieren zijn ingevuld en worden middels de buizenpost door heel het kantoor bezorgd op de juiste plek, althans dat is wat de mensen op kantoor denken. Vroeger zat er bij ons in de stad een winkel die gebruik maakte van buizenpost, de V&D ofzo, dat vond ik destijds fascinerend en nog steeds misschien, het is een verwijzing naar oude technieken, iets wat ook veel voorkomt in de films van Terry Gilliam en een verwijzing naar de dystopische settings die hij vaak tentoonspreid die ook weer geïnspireerd is door Kafka’s werk. Door het raam een terugblik op het pand van pagina 4 en het varken dat door de lucht vliegt. Nog 1 pagina te gaan en dan is het verhaal wat mij betrof wel afgerond, niet dat ik vandaar niet veel verder zou kunnen, er liggen nog zoveel zaken open en onbeantwoord.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *