24HCD PAGINA 14/14

24hcd-d-014

De laatste pagina alweer, onze hoofdpersoon vliegt weg van kantoor met een glimlach op zijn gezicht, in het gebouw vallen alle formulieren via de buizenpost op hun plek met als gevolg dat het hele kantoor ontploft. De man met de hoed, de vrouw op kantoor hun attributen vliegen door de lucht evenals de formulieren. Klaar ermee. Ik drink die ochtend mijn laatste biertje buiten naast de gracht. Ik loop een rondje langs alle andere tekenaars, kijk naar wat zij hebben gepresteerd die nacht, het was gezellig maar veel interactie was er niet, de meeste tekenaars zijn op zichzelf en vrij geconcentreerd bezig als ze tekenen.

Als ik zo terugkijk naar wat ik heb getekend dan weet ik in ieder geval dat ik niet onder doe voor de meeste striptekenaars, ik doe het alleen te weinig, naast tekenen heb ik nog zoveel meer waar ik graag mijn tijd aan besteed. Na zo’n 24 uurs sessie tekenen is het ook wel weer even welletjes voor mij. Morgen weer een normale blog.

Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *