24HCD PAGINA 12/14

24hcd-d-012

Een aantal antwoorden, maar erg bevredigend zijn ze niet, toeval? Het kantoor wil alles weer zo snel mogelijk terug naar de oude situatie, maar wat schieten we daar mee op?
Misplaatste formulieren, bewuste sabotage, ze moesten eens weten, als deze chaos al door een paar formulieren is bewerktstelligd, wat zullen de formulieren die hij net heeft ingevuld wel niet kunnen aanrichten?

Met een nieuw karakter zo vroeg op de ochtend, ik ben al een uur of achtien onderweg, nog zes te gaan, het zal een uur of vijf zijn. Het valt me nog allezins mee. Het nieuwe karakter is redelijk laat ingezet en speelt een iets te kleine rol, het zou een verwijzing moeten zijn naar een passage uit Murakami’s Hard boiled wonderland, maar ik wil het verhaal niet nodeloos langer rekken dus laat ik het voor haar bij deze bladzijde.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *