24 hour comic day en ik doe mee

24h comic day

 

Met 15 tekenaars in een werf kelder in Utrecht, op 5 oktober, van 11:00 tot 11:00, in vierentwintig uur vierentwintig pagina’s tekenen. Ik zie graag beren op de weg, kan ik per uur wel een complete pagina tekenen, en zo ja ziet het er dan nog een beetje fatsoenlijk uit, wat als ik direct met pen op papier ga tekenen, dan ben ik sneller klaar, maar fouten herstellen is dus lastiger, zie bovenstaand, waarbij het vooral aan leesbaarheid moet inboeten maar ook in strakheid en die duim is helemaal lomp, het pilsje in de hand kan ook beter. Maar snel was het wel. Vandaag een nieuwe tekening, vanochtend in de trein in potlood opgezet, dan straks op de terugweg, als ik kan zitten met stift verder, dan zou ik die dan in een kleine twintig minuten getekend hebben, dat betekend dat ik dus in 24 uur met gemak nog acht uur slaap kan pakken ūüėõ

Lees meer over 24 hour comic day – Utrecht

en op 24hourcomicsday.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *