Slapende vrouw

slapende vrouw

Slapende vrouw

Ik kon kiezen, links van het gangpad een slapende vrouw, rechts een andere dame, het is dus zoals u ziet de slapende vrouw geworden. Het maakte het extra spannend om te tekenen, ik bleef namelijk nogal erg lang kijken, zolang dat het de dame aan de andere kant van het gangpad sloeg mij weer gade en had in de gaten dat ik de slapende vrouw aan het tekenen was. Bij iedere beweging van de slapende vrouw keek ik weer snel in mijn boek en schetste wat lijnen.

De treinreis was net iets te kort om wat meer details te vangen, die moet ik er mocht ik het ooit gaan uitwerken later maar bijbedenken.

Join the Conversation

2 Comments

  1. Tekenen is wel wat abstracter, dus het resultaat is niet direct een inbreuk op de privacy, maar aan de andere kant ben ik wel continu aan het kijken en observeren, dat kan nogal creepy overkomen natuurlijk

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *