It never hurts to help

Saipu

Soms help ik iemand, iemand die ik verder niet ken, gewoon omdat ik het kan, gewoon omdat het antwoord waar iemand om verlegen zit mij zo voor de hand ligt. Twitter heeft de tag #dtv, durf te vragen, af en toe bekijk ik dus die vragen die men durft te stellen en als ik een antwoord heb dan deel ik die van harte. Ik hoef hier niets voor terug, goede raad is vaak gratis, zolang het mij maar voor de hand ligt en ik de ander kan wijzen op dat stukje inzicht wat ze missen. Zeker zaken die met internet te maken hebben, dar weet ik ongemerkt toch best veel vanaf. Op mijn werk ben ik de deskundige op het gebied van hacken, mijn collega’s hebben dat beeld van mij, dat ik buiten mijn werk duk doende ben in duistere online zaakjes, botnet, bitcoins minen, exchanges laten crashen. De waarheid is dat ik buiten mijn werk niet tot nauwelijks achter de computer zit. ik weet gewoon net even iets meer, in mijn ogen nog steeds niet veel, maar als in alles geld: in het land der blinden is éénoog koning.

Capture

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *