Schrijven

anime-ghost-in-the-shell_00174898

Mijn hoofd zit vol. Vol met vanalles. Gedachten. Verhalen, vormen , beelden, gesprekken. Van mijn verkoud nog maar te zwijgen. Ik kom tijd te kort, neem te weinig tijd, wat misschien op dit moment ook met die verkoudheid heeft te maken. Ik was zo goed op weg, maar luister nu meer naar het voorbijgaan van alles, consumeer in plaats van creëer. In bad en bed met een goed boek, op de bank met een film. In de trein kijkend naar het landschap. Alles trekt voorbij. Mijn schetsboek en potloden mee genomen maar zitten nog ongeopend en nog scherp van onbruik in de tas. En langzaam stapelt dit alles zich op. Hoe meer ik zie, lees of luister mijn hoofd vult zich met nog meer ideeën, meer gedachten, meer vormen, meer verhalen, meer beelden, meer, meer, meer. Het moet eruit. Leeg. Ik pak mijn zakdoek en snuit mijn neus. Het helpt niets. Mijn kop blijft vol zitten.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *