Tekenen

interntet

Iemand vroeg me laatst of ik zelf al die tekeningen op mijn log maak, helaas niet allemaal, dat zou een mooi streven zijn, bij iedere blog mijn eigen tekening. Het zou ook makkelijker zijn om een passende tekening zelf te maken dan iets te vinden dat in de buurt komt van wat ik zoek. Het zou ook weer erg veel tijd gaan kosten. Ik teken al wel veel vaker. Heb ook weer een kop vol inspiratie. Ik ben nu bezig met schetsen van een strip over mijn jeugd. Korte strookjes met elk een kleine herinnering, ik begin bij mijn vroegste herinneringen tot de onderbouw van de lagere school. Het wordt een reflecterende strip, autobiografisch, eenvoudig, geen grote dingen. Ik heb al stof genoeg voor een aantal bladzijden vol strookjes, eerste bladzijde is al geschetst ben begonnen met de tweede. De nacht dat ik dacht dat ik een spook zag, het skelet dat ik zelf knutselde, nog meer knutselen, die keer dat ik met mijn knickerbocker op een stoel moest staan om te vertellen aan de klas dat het een knickerbocker was….
Daarnaast teken ik onderweg ook nog andere dingen. Snotneus en Sim, vandaag weer inspiratie gehaald uit een willekeurig gesprek dat ik opving van een paar bankjes verderop in de coupe. Het ging over kabels en internet. De strip/tekening is nog niet af, de trein was alweer op zijn bestemming aangekomen. Op weg naar huis maar even afmaken. Morgen dus een tekening. Verder nog een nieuwe deadline voor de Zanshin, blad van de Nederlandse Kendo Renmei(bond). En plannen om eventueel zelf weer een cursus op te zetten in mijn buurt.

update, nu met plaatje 🙂

Join the Conversation

2 Comments

  1. Ja, zou inderdaad leuk zijn, en best een goed idee ook. Maar inderdaad tijdrovend. Zelf teken ik ook graag, maar het is mijn laatste prioriteit als ik een beetje vrije tijd over heb.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *