Inspiratie

knibbelknab

Soms zit ik vast, kan ik geen inspiratie vinden of krijg ik het idee dat ik in mijn hoofd heb niet omgezet in wat ik dacht dat het zou worden. Ik had een stripje in mijn hoofd, iets over het aftreden van de Koning in de wereld van Snotneus en Sim, net zoals Beatrix dat deed en dat de een dan opmerkt dat er toch helemaal opvolger is.. Precies!

Misschien houd ik teveel vast aan een format, toch werkt dat het beste voor een strip, of toch niet? zit ik teveel in stroken te denken. Gelukkig kwam mijn dochter met wat meer inspiratie, de heks van hans en grietje. De strip was snel gemaakt, de grap ook. Wat minder politiek beladen, maar wel van deze tijd.

Vanochtend onder de douche schoten er ook een paar ideeën mijn kop in, mijn schetsboek in mijn tas gedaan en in de trein wat getekend, helaas is de reis net iets te kort, ik zat in de intercity en niet de stoptrein, maar heb toch al wat op papier gekregen, waarvan later zeker meer.

Je kan ook vriendjes worden van Snotneus en Sim, regelmatig delen ze hun avonturen: Snotneus en Sim op Facebook

Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *