Het is nooit gebeurd

En neen, ik rijd niemand de vernieling in, niemand is zo achterlijk om die eenvoudige situatie niet goed in te schatten. Maar dan nog niet opzij gaan, dan botsen we inderdaad en is het een lompe associale klootzak. Hij zag me aankomen, zag dit aankomen. Moet ik me daar dan druk om maken en verantwoordelijk voor voelen? Ik rijd niemand de vernieling in, want ik let goed op, kijk vooruit, heb oog voor wat er om me heen gebeurd, weet situaties in te schatten. Mijn tegenligger echter, goddank dat hij op de fiets zit en een goedoplettende en goedgefatsoeneerde tegenligger heeft. Ik moet er niet aan denken dat deze gast in een auto, per ongeluk mijn kinderen niet in de gaten heeft of erger vind dat hij mag doen en laten wat hem goeddunkt en de rest van de wereld maar voor hem opzij moet.. Ik rijd niemand de vernieling in, maar laat een ander mij ook niet de vernieling in rijden. Ik laat niemand mij in een hoekje duwen omdat deze minder van mij denkt dan zichzelf. Ik laat me niet negeren, ik negeer de ander ook niet, ik schat hem in en goed, mijn sorry is oprecht, sorry dat je zo’n klootzak bent.. [url=http://weblog.kurai.nl/index.php?entry=entry120117-085129]Het is nooit gebeurd [/url] maar dat is geen bezwaar Het is evengoed een soort van waar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *