Ik ben zo blij

Een goede vraag, “waar ben je blij mee wat je al hebt?” Ik ben met een hoop dingen blij, alle mooie herinneringen aan mijn jeugd, de buurt waar ik woonde, de buurkinderen waarmee ik speelde op het grasveldje voor, in de herfst vol bladeren, in de winter sneeuwforten bouwen, in de lente en zomer voetballen, tikkertje, verstoppertje. Ik ben blij met mijn gezin zoals het is en gaat, mijn dochters die ik op zie groeien als verstandige dames, de liefde die ze geven en krijgen. Ik ben blij met mijn muziek en muzikale opvoeding, dat ik mijn gitaar kan pakken en muziek kan maken, dat mij dat is meegegeven. Ik ben blij dat ik woon en werk in dezelfde stad, dat de kinderen daar ook naar school gaan. Ik ben blij met een hoop van dat wat ik heb. En u? waar bent u blij mee van wat u al heeft?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *