Standje 69

Er gebeurt genoeg in mijn leven om mij vrolijk te stemmen. Zaterdag 18 augustus 2018 zit ik met mijn tekenvriend Jo op de stripmarkt in Kampen. We vielen vorig jaar al in de prijzen, gedeelde derde plaats, met onze strip ‘voorbeeldige volwassenen‘. Dit jaar zijn we een plekje opgeschoven in het klassement, de tweede plek! Dat legt de lat voor volgend jaar wel heel erg hoog en de concurentie is niet mis. Maar dat is een zorg voor wat later. Nu eerst voorbereiden voor de dag zelf. We zijn al vijf jaar bezig met een boekje, dit keer hebben we ons een harde deadline gesteld en gehaald, er is een boekje af! ‘Snotneus en Sim houden van kort’ een reeks van 18 korte verhaaltjes. Te koop bij ons op standje 69 aan de IJselkade. Daarnaast nog toffe nieuwe shirts en een berg aan buttons, komt allen!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *