Strips voor 75 cent

Inktober tekening Andreas
tekening Andreas

In een winkel waar je het niet verwacht, niet mainstream strips voor een prikkie.. Een hardcover strip voor 75 cent, zelfs op een beurs vind je die niet in de graaibakken.. Er liggen meer strips, vaak delen uit een serie en nooit compleet, licht beschadigd of met een drukfout.

Tussen die strips een boek van een tekenaar die ik graag zie en lees, een deel uit Arq. Arq is een veeldelige serie van Andreas, bij de eerste uitgave heb ik deze serie maar links laten liggen, nu heb ik ondertussen een aantal delen in huis, of ik de serie ooit compleet ga krijgen op deze manier? Waarschijnlijk niet.. maar ik kijk nu regelmatig of er een nieuwe ligt..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *