Alles op een grote hoop

Op het ene moment ligt alles op zijn gat, weinig bijzonders maar ook bijzonder weinig inspiratie en motviatie. Het andere moment komt alles tegelijk aan je voordeur kloppen. Naast een hoop ellende ook een hoop lichtpuntjes die het redelijkerwijs weer goed maken. Weer geïnspireerd en gemotiveerd, leuke ideeën en bijpassende opdrachten in de pijplijn. Gemotiveerd om door te pakken, zaken op orde te krijgen en goed af te gaan ronden. Alles ligt nu op een grote hoop. Knopen, haken, ogen, eindjes, rommel, kaarten, pakken, horens, putten en cadeautjes. Had dit alles liever wat  meer gespreid gezien en wat minder op de grote hoop. Maar gelukkig motiveert het wel. Zoals ik vroeger mijn kamer pas ging opruimen als er echt geen doorkomen meer aan was,  mijn moeder van me eiste dat ik ging opruimen, ik boos op mijn moeder maar vooral op mezelf werd en die woede gebruikte om de zooi weer op zijn plek te krijgen. Bam!

Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *