24HCD pagina 8/14

24hcd-d-008

 

Enkel een visuele pagina, langs en in de kaders vallend, gelukkig land hij in het water. Het kantoor drijft of staat op een eiland. GeĂ¯soleerd van de rest van de maatschappij, je komt er niet zonder een nat pak te halen.

Volgend jaar zet ik op iedere pagina een tijdstip of verslagje achterop. Afgaand op het paginanummer en de tijd die ik per pagina besteed heb, zal dit zo ongeveer half weg zijn, twaalf uur verzinnen, tekenen, inkten en gummen, elf uur ‘s avonds, tegen middernacht. Het water zal in de werfkelder spoedig worden afgesloten voor de nacht, wat wat vreemd is en lastig voor het toileteren, gelukkig zitten we aan de gracht en lossen we het met een emmertje op. Een camping gevoel, in plaats van met een wc-rol lopen we nu regelmatig met een emmertje naar het toilet đŸ™‚

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *