Vingeroefeningen

beter_goed_gejat

Dit keer geen tekst, dus ook geen idee of het netter is als ik eerst met potlood werk en dan later met stift begin en gum, waarschijnlijk niet, ik schrijf gewoon slordig als mijn hele leven lang ondanks alle pogingen van mijn moeder om mijn handschrift te verbeteren, schriften vol heb ik geschreven, zonder dat het ook maar enigzins verbeterde. Verder wel meer tevreden, kan beter corrigeren tijdens het schetsen en opzetten met potlood en daarna nog eens als ik de stift gebruik. Tekenen in de trein blijft lastig, het hobbelt wat. Tijd technisch gezien is deze mooi gelukt. Vandaag ging het wat minder, pagina niet af kunnen inkten, maar denk dat ik toch binnen het uur kan blijven met de pagina, moet ook de tijd eens timen, de trein doet er nog geen kwartier over en eer ik zit, de spullen heb en begin zijn we al vertrokken en begin ook al met opruimen voordat we op het station van bestemming zijn. Het tweede denkwolkje is een stuk slordiger, dat was met de schets al, valt gelukkig niet op omdat het duidelijk is dat het hetzelfde wolkje als de eerste is. Enig commentaar is welkom natuurlijk!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *