Klein

Het zijn de kleine dingetjes die onopgemerkt erin sluipen. Kleine gewoontes die een ander onbewust overneemt. Praktisch en totaal niet werkgerelateerd. Toch draagt het bij aan een collectiviteit binnen het bedrijf. Voor dat ik hier kwam dronk men een kop thee en gooide het zakje na gebruik direct in de vuilemmer. Een enkeling legde zijn zakje op het aanrecht. Ik heb een bakje op het aanrecht gezet om het zakje in te leggen, eerst lag het daar alleen, nu liggen er al meerdere voor hergebruik, twee tot drie kopjes haal je makkelijk. De vaatwasser is een ander probleem, wat minder in het zicht, ik leeg hem één keer in de week en zet hem ook één keer in de week aan, toch nemen mijn collega’s dit niet erg hard over en staat de vaat gerust twee dagen schoon of vuil in de machine.

Join the Conversation

2 Comments

  1. Ik zat net te bedenken wat ik over je blog zou schrijven, werd in ineens hevig afgeleid door je rechter sidebar ‘Voor Peter’. Over zo’n lijstje hebben we het inderdaad gehad eind maart. Van de nummers 0, 1 en 3 word ik helemaal blij. Tijd dat ik mijn belofte nu ook ga nakomen

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *