Op vakantie

kamperen

Dat mijn kleren wat klam en vochtig zijn, dat overleef ik wel, een hele dag opgesloten in een tentje kom ik met gemak wel door, maar een Wi-Fi verbinding die niet lekker werkt haalt het bloed onder mijn nagels vandaan. Dit jaar niet kamperen maar een huisje, wel zo praktisch 🙂

(in het vervolg mijn schetsboek niet meer op de scanner leggen maar gewoon een foto maken, of de pagina uitscheuren)

Join the Conversation

2 Comments

  1. Vakantie, huisje en/of tentje, zijn voor mij de enige weken dat ik echt helemaal offline ben, of er nou wel of geen Wi-Fi aanwezig is. Als we naar een huisje gaan neem ik mijn hele oude laptop mee (waar, leve de zelfbescherming, geen draadloos Internet op zit) om wat te kunnen schrijven als ik dat wil en in het geval van een tentje red ik me wel met een schriftje en een pen. Maar wat draag ik altijd op zak? Mijn smartphone, voor het geval dat 🙂

  2. Denk dat ik dit keer ook maar eens volledig offline blijf, schetsboek mee, wordt nu al een top vakantie 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *