De wind komt door je handschoenen heen

Ik had het niet verwacht. Niet verwacht dat het zo snel, zoveel anders, zelfs honderdtachtig graden de andere kant op zou gaan. Ik keek er zeer van op. Keek er van op dat de positiviteit die ik had over de richting die we op leken te gaan niet verloren ging toen het roer compleet om ging. Ik keer er van op dat het me eigenlijk weinig deerde welke kant ik op zou gaan. Dat ik een manier had gevonden en mezelf toestond mijn geluk en gevoelens de juiste kant op te zetten. Zet alle zeilen bij, laat je vervoeren en verwonderen en het gaat je voor de wind! Het heeft even geduurd. Een maand om precies te zijn. Een maand om te wennen. Te proberen, te zoeken, te laat te komen, te hard te gaan. Maar nu, na die maand heb ik het gevonden. Het juiste ritme, mijn nieuwe ritme, nieuwe rituelen. Mentaal ben ik om, kan ik alles aan, fysiek valt er nog wel wat te behalen, nu stelt de natuur me ook redelijk op de proef, wind tegen, vrieskou, maar ik kom er wel.. de wind waait door je handschoenen heen je vingers zijn versteend [html][/html] In het kader van [url=http://www.met-k.com/2012/02/02/write-on-thursday-wot-5/]Met-K’s #WOT meer bijdragen bij haar in de reacties[/url]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *