Klein geluk

Het geluk lacht me toe, niet heel breed, maar wel met glimlachjes. Begin van de week mijn prijzengeld opgehaald van onze staatsgokkerij, de dame achter de balie vond het wel spannend, wat als er nu eens een grote prijs op zou staan? Ik had al, nuchter dat ik ben, vantevoren gekeken, dus de spanning was niet wederzijds… Maar toch, “doe daar maar weer een nieuw lot van dan.” zei ik toen ze een beetje beteuterd het bedrag mededeelde.. Afgelopen woensdag nog een gratis pizza gewonnen, praktisch, omdat ik die avond toch al makkelijk wou eten, het is nog even puzzelen, op tijd thuis zijn, sportspullen pakken en dan op weg naar het station, gratis eten onderweg is dan wel welkom. Vandaag is het de dertiende, vrijdag nog wel.. wie weet, maak ik weer kans op iets, zou me niets verbazen, het leven laat me weten dat het het goed met me voor heeft dit jaar…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *