Druk

Druk. Te druk. Geen tijd. Geen tijd voor de afwas. Geen tijd voor bloggen. Geen tijd voor rust. Rust. Op de bank. Mijn nieuwe oude bank. Geen Vanavond weer oppassen. Met de bus. Direct na mijn werk naar het station, snel wat eten en op weg. ‘s Avonds pas weer laat thuis, nog snel even wat mailen, afwerken, controleren, dan mijn bed in. Slapen. Slapen tot de wekker mij weer meld dat het tijd is om mijn warme knusse positie te verlaten en mij klaar te maken voor een dagje arbeid. Dat is vandaag. Dat was vorige week. Morgen is het rustiger. Ben ik op tijd thuis. Mijn eten heb ik begin deze week al klaargemaakt. Morgen is het rustiger. Dan ga ik in bad. Luister naar een [url=http://www.raybradbury.com/books/illustratedman-hc.html]boek[/url]. Een verzameling korte verhalen. Verhalen over de toekomst. Over onwerkelijke dingen. Ge

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *