John B in de Mezz, Breda

Woensdag nog braaf met Paul de Leeuw meegezongen en aan de dubbelfrisss, Zaterdag tijd om het misgelopen bier in te halen en eens echt flink uit de plaat te gaan, wel zelf betaald, geen vip, maar wel meer dan genoten! Ondanks het techno stempel dat op drum’n’bass hangt is het publiek toch meer alternatief.. kwam nog een ex collega tegen, even wat staan kletsen, voor zover de bass dat toeliet, verder vooral op de dansvloer gestaan, excuus.. gedanst dus.. een kleine sfeer impressie: [img=images/johnb_001.jpg popup=true] [url=http://www.betarecordings.com]John B[/url] [img=images/johnb_andere.JPG popup=true] er draaiden ook twee andere dj’s, [url=http://www.myspace.com/djflavour]Flavour[/url] en [url=http://www.djwestrum.com]Westrum[/url], daar waar John een aanloopje nodig had om de sfeer weer op te pikken draaiden deze gasten gelijk de dansvloer kapot [img=images/johnb_002.jpg popup=true] [img=images/johnb_003.JPG popup=true] [img=images/johnb_004.JPG popup=true] [img=images/johnb_005.JPG popup=true] [img=images/johnb_006.JPG popup=true] John B aan het draaien [img=images/johnb_mooiejurk.jpg popup=true] Ze wou eigenlijk niet op de foto, moet ze maar niet zo’n mooie jurk aan doen [img=images/johnb_blue.JPG popup=true] [img=images/johnb_gavemethefinger.JPG popup=true] Mijn camera is wat traag, hij stak speciaal zijn middelvinger voor me op, maar dus niet op de foto.. [img=images/johnb_weernaarhuis.jpg popup=true] Jas aan en weer naar huis, het was wel snel afgelopen, in Breda is het om twee uur al sluiten >_< naar huis gelopen, woon toch nog dichterbij dan ik dacht, dat is op zich wel prettig ^_^ ik heb ook nog filmpjes, die monteer ik nog en komen later wel!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *