Laat maar lekker draaien

[img=images/indesit_wi142.jpg popup=false float=right]Ik ging op pad. Voor een wasmachine. De ene winkel na de andere. Maar overal waren ze me eigenlijk net iets te duur. Het telefoongesprek van een verkoopmedewerker wat ik opving stemde allerminst vrolijk. “dan kunt u een dag van tevoren bellen. Als u uw order nummer invoert krijgt u te horen op welk dagdeel ze het apparaat komen brengen. Dat kan van 7 tot 12 of van 12 tot 6.” Daar gaat een halve dag. Op naar de witgoed dump. Kleiner dan verwacht. De helft van de hal was afgezet met koelkasten. Hele aardige koelkasten. Maar ik heb al een koelkast en kwam voor een wasmachine. Ze hadden er niet zoveel. Wat het kiezen wel zo makkelijk maakte. De prijs ver onder mijn budget. Het brengen kon ik zelf met hun koerier regelen. Daarna nog op pad voor gordijnen. Kant en klaar was er niets te vinden. Voor ‘op maat’ had ik de maten niet bij. Dus uiteindelijk met wat nieuwe cd’s en een lekkere nieuwe badjas huiswaarts gekeerd. Ga met koopavond nog wel op gordijnen jacht, heb de maten al genoteerd.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *