Instrumentaliteit

[img=images/gendo_ikari.jpg popup=false float=right] [i]wat is het probleem?[/i] Ik heb geen idee. Er is veel gebeurd, dat wel. Mijn leven op zijn kop. Een nieuwe fase. Onzekerheid. [i]Hoe voelt dat?[/i] Voor een groot deel als opluchting. Maar toch. Ook een leegte. Ik mis iets. [i]Hoe probeer je dat op te lossen?[/i] Ik ben er nog niet zo mee bezig. Het knaagt. Ben te druk met vanalles. Klussen, mijn werk, ook free lance doe ik meer dan normaal. Leg hier en daar wel wat contact. Ga vaak laat naar bed. Ik doe alles zelf en alleen. Het sjouwen met verhuizen, het klussen in huis. [i]Probeer je niet te vluchten in je werk?[/i] Als je het zo brengt.. ja.. [i]Wat mis je dan werkelijk?[/i] Wat warmte.. Iemand om me heen. Om tegen te praten. Om van te houden. Te delen. Ik zoek er ook naar, maar weet niet wat ik zoek, wat ik wil, ik wil andere er ook weer niet mee kwetsen, maar wil me ook niet zo snel weer binden… [i]Maar wat mis je dan werkelijk?[/i] Iemand… Iemand om die leegte op te vullen… [i]Wat is die leegte dan werkelijk?[/i] Iets wat ik mis.. [i]Wat mis je dan werkelijk?[/i] … [i]Wat mis je dan werkelijk?[/i] Een deel van mezelf..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *