Rare buien

[url=http://uk.gizmodo.com/2005/12/07/im_a_lumberjack_and_im_sort_of.html new=true][img=images/werewolf_small.jpg popup=false float=right][/url]Ik heb rare buien. Dan reageer ik raar. Doe ik rare dingen. Gaat alles verkeerd. Schiet alles in het verkeerde keelgat. Ik heb rare buien. Zo eens in de maand. Dan ben ik ‘s ochtends al moeilijk bereikbaar. Dan is het de hele dag gezellig geweest tot ik thuis kom. Ik heb rare buien. Als de maan weer rond is. Dan onderbreek ik haar te vroeg. Laat haar niet uitpraten. Moet ik niet zo snel reageren. Dan ben ik te lang stil. Dan reageer ik weer veel te laat. Was ze allang weer uitgesproken. Ik heb rare buien. Het zullen wel mijn hormonen zijn. Dan zijn al mijn goede bedoeling vervult met kwade opzet. Interpreteer ik alles met een boos oog. Ik heb rare buien. Dat roept ze me toe. Dan heb ik het weer gedaan. Dan is een oprecht excuus een slap excuus. Dan is een sorry niet genoeg. Dan hangt er onweer in de lucht. Ik heb rare buien. Tot we de deur uit zijn. Dan straalt de zon. Dan sterft de storm. Dan waaien de buien over. Ik heb rare buien. Zo eens in de maand. Als de maan weer rond is.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *