Vakantie

De vakantie begint goed! Afgezien van de regen dan. Een zeer positief gesprek gehad met de bank in verband met een hypotheek, de huizenjacht kan weer beginnen! De dames vermaken zich ook prima deze dag, ze zijn liever dan lief, spelen lekker, zeuren amper, de oudste is druk bezig om een bordspelletje te maken, heel creatief bezig deze middag, morgen is het wat droger en togen wij met oud brood richting kinderboerderij, moet me inhouden om niet alle dagen vol te plannen met bezichtigingen, dat zou wel erg saai worden voor de kinderen, overmorgen naar de toko om wat ingredienten te halen voor de sushi, daarna lekker knoeien met kleefrijst en zeewier velletjes om daarna lekker te smullen van de zelfgemaakte creaties, straks even een spelletje spelen en ingemaakt worden door de zelfverzonnen regels, geloof dat ik de boze wolf ben en zij roodkapje.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *