Auto

[img=images/daihatsu_hijet.jpg popup=false float=right]”Wanneer koop je nou eens een auto?”, “Daan gaat toch binnenkort een auto kopen?”, “Met een auto heb je geen last van stakingen”, opmerkingen die mij geregeld op het werk om de oren vliegen, gezien de situatie zal dat nog wel een poosje duren, de vraag wat voor auto ik zou willen kopen is misschien wat interessanter, nu zag ik laatst een busje voorbij rijden, busjes zijn handig, veel zitplaats, veel laadruimte, hoewel dat bij dit busje wat twijfelachtig is, het is niet veel groter dan een kleine personenwagen, een pinda op wielen, nu weet ik niet wat dat dan weer over mij zegt, maar leuk vind ik ‘m zeker, heeft u een auto? in welke auto zou u willen rijden?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *