24HCD PAGINA 5/14

24hcd-d-005

 

Iemand had een boekje met varkens foto’s meegenomen, mocht iemand een varken in zijn strip willen verwerken. Het boekje heb ik niet doorgekeken, toch heb ik een varken in mijn strip verwerkt, in totaal zijn er in acht strips varkens terecht gekomen. Mijn varken vliegt, met iemand op zijn rug. Het vliegende varken is een verwijzing naar het engelse gezegde, wat in het nederlands zich terug laat vertalen als sint Juttemus of als pasen en pinksteren op één dag vallen.
De hoofdpersoon zoekt naar antwoorden, is het vliegende varken dan een indicatie dat hij deze nooit zal vinden? Of juist een indicatie dat hij juist wel alle antwoorden zal krijgen en misschien zelfs meer dan dat? En wie is toch degene op het varken?

 

Join the Conversation

3 Comments

  1. @Renesmurf: varkens kunnen zeker en ik vond het een prettige inval in het verhaal 🙂

    @Cinner: Piggybacking, dat zou ook nog best passen, probeer door mee te doen met die dag toch ook een beetje contact te leggen met wat andere tekenaars en wat meer betrokken te raken in die wereld

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *