24hcd pagina 1/14

24hcd-d-001

Pagina 1 van de strip, ik ben begonnen met waar ik de dag mee startte, wakker worden, bij het tekenen van de eerste strook had ik nog geen idee waar ik heen wilde, bij de invulling van de kamer heb ik het behang bewust wat desolater gelaten, beetje armoedig als in de beelden die ik ken en associeer met het communisme van voor de val van de muur. Kafka ligt op mijn nachtkastje en die kant neigt dit verhaal dan ook naar.. Nadat ik deze pagina had getekend moest ik bedenken wat er op pagina twee zou komen, toen ik dat in mijn hoofd had is de tekst er pas bij gekomen.

Ik heb veertien pagina’s getekend, het verhaal is wel afgerond, maar de beoogde vierentwintig dus niet gehaald, mede omdat ik tegen beter weten in in een stijl ben gaan tekenen die mij niet ligt en mij teveel werk kost, volgend jaar beter, maar zeker volgend jaar weer! De scans zijn nog onbewerkt, te grijs en een grote zwarte balk boven(van de scanner zelf).

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *