Badman’s running(nose)gag

evo0019-1-2-deuxcomets

Bad man, de schurk in deze is een echte slechterik, waarschijnlijk door zijn slechte zelfbeeld en trauma’s uit het verleden. Hij heeft zich terug getrokken in zijn enorme Bad Star drive/fly in en omringd met kleine stormtroopertjes met blauwe buikjes en witte broekjes, met al dat kleine grut om zich heen voelt hij zich schijnbaar op zijn gemak. Hij is wat exentriek, heeft verschillende operaties ondergaan, waarvan de laatste helaas niet helemaal goed gelukt is, zijn neus, die wil op cruciale momenten nog wel eens loslaten.

Ik was al aan het bedenken wat ik met de afbeeldingen bij mijn blogs zou doen, gezien ik lukraak afbeeldingen van het internet afpluk en hier totaal geen credits voor gaf aan degeen van wie de afbeeldingen waren. Ik heb nu dus een drietal boeken tot mijn beschikking en ook de vermogendheid om nieuw materiaal te scheppen, mocht ik daar de tijd voor hebben om het perfect te laten aansluiten aan mijn blogs. Deel vier zit in de ijskast, deel vijf is in de maak. Dat omdat we(ik teken niet alleen) teveel afgegroeid zijn van wat we in deel vier voor ogen hadden en we zoveel beter kunnen. Deel vier maken we waarschijnlijk nog wel af als vingeroefening, zaten in de fase van het inkten.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *