Spinvis (proloog)

Al een paar jaar luister ik met plezier naar spinvis. Al een paar jaar treed hij her en der op. Al een paar jaar heb ik de intentie een keer te gaan kijken, te gaan luisteren. Al een paar jaar komt het er steeds niet van. Geen tijd, geen geld. Niemand die mee wilde gaan. Gister trad hij weer op, de 013 in Tilburg, vanuit Breda heel goed te doen, zonder meer. Dit keer fluisterde een klein stemmetje in mijn oor: “Laat zien dat je een vent bent, ga gewoon!” Maar alleen? Wie wil er mee? Ik ken niemand die mee wil. Niemand die Spinvis leuk vind. Niemand die ad hoc mee wil. Toch wel. Iemand die Spinvis eigenlijk nog niet kende. Iemand die ik zelf nog maar net ken. Gemaild, gebeld, geregeld, En dus ben ik toen maar gegaan… Ze had de juiste naam Ze had de juiste huid Ze had iets prachtigs aan Ook zij zag er fantastisch uit

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *