Heilige tijd

[img=images/5_september.jpg popup=false float=right]Het huis staat vol met dozen. Alles moet ingepakt. Ik moet me vooral nergens mee bemoeien, toch wordt ik overal bij betrokken. Of ik nog even dit, nog even dat… ik tel de dagen die nog resten en denk: “vooruit dan maar”. Ik houd me nog even in. Nog een paar dagen. Laat me alles welgevallen. Probeer me niet te laten verleiden tot een tegenaanval. Lastig. Zeker omdat mijn niet volgens verwachting reageren vaak extra olie op het vuur is. Niet dat het gescheeld zou hebben als ik wel volgens verwachting zou reageren.. Maar het scheelt vooral voor mezelf. Nog maar een paar dagen en ik zit alleen. In een leeg huis. Nog maar een paar dagen en ik kom thuis in een leeg huis. Maar een paar dagen meer en het is weekend. Dan haal ik ze op, breng ze dinsdag ochtend weer naar school en de oppasmoeder. Nog maar een paar dagen. Heilige tijd.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *