reeds

Nu had ik de afgelopen tijd een hoop willen loggen, iets over de zorgpremies en ‘wanbetalers’, iets wat mij persoonlijk aanspreekt, omdat ik de afgelopen tijd ieder dubbeltje om aan het draaien ben om de premies op te kunnen hoest, een lelijk hoestje, maar daarvoor ga ik niet naar de dokter, dat kost me naast de premie die ik al amper iedere maand kan opbrengen ook nog eens een eigen bijdrage en gaat ten koste van mijn ‘no-claim’ korting. iets over ontslagen bij de politie, want bezuinigen betekent mensen ontslaan? Probeer het toch eens anders. Probeer zuiniger om te gaan met andere middelen, lease goedkopere auto’s. Heb zelf ook al meegemaakt dat er bezuinigd moest worden. Er reed zes man directie(op amper 20 man personeel) in een dikke leasebak rond, maar daar kon niet aan getornd worden, dus moest er personeel weg. iets over stemmen voor de provincie. iets over 4 dagen bliksem bezoek aan Spanje(Madrid, Toledo, Chinchon), telefoontje van de receptie “you are expected in the lobby with tie and jacket” pardon? Tie? shit… de zwaardsmid die als enige geen zwaarden uit taiwan en china verkocht, de ‘do not touch’ tourist trap die ons probeerde iets aan te smeren. iets over spam in de comments. heeft u nog iets te melden?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *