Beter slecht vertaald dan goed gejat, of zoiets..

Vraag me waarom Vind het zelf ook hoogst merkwaardig Het is te stom om uit te leggen waarom heb ik zin om te dansen zing ik mee op ieder lied ook al doe ik dat normaliter niet? dat soort dingen doe ik normaliter niet Vraag me wanneer Ik zou zeggen: toen ik jou ontmoette En sinds die keer is de horizon weer in zicht De race is al gelopen De overwinning in het verschiet en dat soort dingen voel ik normaliter niet dat soort dingen voel ik normaliter niet Je kan me voor gek verklaren Ik zal je zeggen: dat zie je goed Laat ze maar verbaasd staan zeg dat het zo weer overwaait ze hebben echt geen clou denigrerend, speculerend over de staat van mijn gemoed want het is niet iets wat ik normaliter doe vraag me wat Ik denk dat het voor jou het beste is Neem maar aan dat ik weet waar dit heen gaat Ik wil me ontdoen van al mijn lasten Dansen op iedere beat ook al doe ik dat normaliter niet want normaliter doe ik zoiets niet want normaliter doe ik zoiets zoiets niet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *