Workshops

DSC_2043-1

Als ik tijdens een cursus aan kleine kinderen vraag wie er kan tekenen, steken ze allemaal hun hand op. Natuurlijk kan iedereen tekenen! Hoe ouder de kinderen hoe minder snel ze hun hand opsteken. Bij volwassenen komt het maar zelden voor dat er iemand een hand op steekt.

Ergens zijn we verleerd om te tekenen, of in ieder geval verleerd om te denken dat we kunnen tekenen. Trots maakt langzaam plaats voor schaamte. Daardoor raakt onze tekenvaardigheid in verval en laten we het nogal snel links liggen.

Zonde! Iedereen kan tekenen en met een paar eenvoudige aanwijzingen en persoonlijke tips help ik je in een workshop zo weer op het tekenpad. Houd het simpel is het devies.

Workshops 2016

Op donderdagavond kan er worden aangeschoven aan de tekentafel waar er zeer persoonlijk en intensief gewerkt wordt om het tekentalent weer naar boven te halen en uit te diepen. Naast de avonden van de workshop krijg je ook huiswerk mee in de vorm van kleine tekenopdrachten.

Waar en wanneer: op donderdagavond, van 19:30 tot 21:30, te Utrecht

Kosten: € 10,- per avond.
Basis materiaal is aanwezig, zelf meebrengen mag ook.
Koffie en thee worden vers gezet!

Geef even door wanneer je wilt komen via:  daan@kurai.nl
dan krijg je een bevestiging en het adres.

Ook voor een workshop op maat en op locatie ben ik te benaderen!

De workshops die ik verzorg zijn voor groot en klein. Alles is mogelijk en bespreekbaar, van een enkele workshop tot en reeks van 4, 10 of meer lessen. Persoonlijk of klassikaal, thuis of op locatie.

Ik leer je dat voor een goede strip of communicatie visual je geen grootmeester hoeft te zijn en we zoeken hierbij je eigen grenzen op zodat je weer trots kan zijn op wat je tekent.

Interesse in een workshop? Neem gerust contact op: daan@kurai.nl

Write a Comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Categories